Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

Ο Εκπαιδευτής

Ο Εκπαιδευτής

Giorgos Veskos Ο Γιώργος Βέσκος ξεκίνησε τη πορεία του στις πολεμικές τέχνες σε νεαρή ηλικία, αρχίζοντας με παραδοσιακό Ju-Jitsu, συνεχίζοντας για μικρό χρονικό διάστημα με Wing Chun Kung Fu, I.T.F. Tae Kwon Do, αρκετά χρόνια Full Contact (σημερινό Kick Box) για να καταλήξει στο Zanshindokan Dojo και να μπει στην οικογένεια του Aikido το Σεπτέμβρη του 2000.

Πρώτος του δάσκαλος μέχρι και τη μαύρη ζώνη 1ο Dan ήταν ο Κώστας Γιαννάς, 3ο Dan Aikikai, αμέσως μετά συνέχισε τις προπονήσεις του στο Aikido Academy με τον Βασίλη Νυκτερή, 5ο Dan Aikikai. Η αναζήτησή του στο Aikido περιλαμβάνει παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μεγάλους δασκάλους όπως: Shihan Christian Tissier, 8ο Dan Aikido Aikikai, Pascal Guillemin, 6ο Dan Aikikai, Endo Sensei, 8ο Dan Aikikai, Fujimoto Sensei, Igarashi Sensei, Kobayashi Sensei, Yokota Sensei, Yoko Okamoto Sensei και άλλους.

Σήμερα είναι κάτοχος 5ο Dan Aikido Aikikai πιστοποιημένος πτυχιούχος προπονητής Γ κατηγορίας από τη ΓΓΑ και είναι ο βασικός εκπαιδευτής στο Aikido Training Center ακολουθώντας τη διδασκαλία του Christian Tissier 8o Dan Aikikai και των βοηθών εκπαιδευτών του.