ΤΜΗΜΑΤΑ

Τμήματα

 

Παιδικό τμήμα

aikido_kids Στο παιδικό τμήμα μπορούν να εξασκούνται στη τέχνη του Aikido παιδιά από 6 χρονών μέχρι και 14. Στα πιο μικρά παιδιά η εξάσκηση πραγματοποιείται με βάση το παιχνίδι ενώ στα πιο μεγάλα η εξάσκηση έχει σαν βάση τις τεχνικές.

aikido_kids Μέσα από την εξάσκηση στις τεχνικές του Aikido τα παιδιά μαθαίνουν την πειθαρχεία και αρχές όπως η δικαιοσύνη, η τόλμη, το θαρραλέο πνεύμα, η ευγένεια, η τιμή, η πίστη, ο αυτοέλεγχος, η πρόβλεψη και η εγρήγορση.

Αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στο Aikido, τις φυσικές τους ικανότητες (ισορροπία, συνεργασία, μετακίνηση), και την ανάπτυξη της εσωτερικής τους πειθαρχίας (συγκέντρωση, αρμονική και ειρηνική συμπεριφορά) και παράλληλα μαθαίνουν να προστατεύονται.

Παιχνίδια και ασκήσεις προωθούν τη συγκέντρωση, την κινητικότητα, την δημιουργική ευφυία και επιμονή. Η εστίαση στην εκπαίδευση είναι στη κίνηση, τη χαρά και τη κοινή πρακτική.

 

Τμήμα Αρχαρίων

Στο τμήμα των αρχαρίων λαμβάνουν μέρος όλοι όσοι ασκούνται λίγο καιρό την τέχνη του Aikido. Μέσα από τα μαθήματα ο αρχάριος μαθητής εισάγεται ομαλά και με ασφάλεια στη φιλοσοφία και στον τρόπο λειτουργίας του Aikido. Ο κάθε μαθητής ακολουθεί τον δικό του δρόμο ανάπτυξης και εξέλιξης. Αυτό σημαίνει ότι κάθε καινούργιος μαθητής από τη στιγμή της εγγραφής του εντάσσεται στο τμήμα αρχαρίων και πλέον ακολουθεί, με βάση της οδηγίες του δασκάλου, τον δικό του προσωπικό δρόμο ανάπτυξης.

 

Μικτό τμήμα

aikido adults Στο μικτό τμήμα λαμβάνουν μέρος όλοι οι ενήλικες ασκούμενοι ανεξαρτήτως επιπέδου.

 

 

 

Εγγραφές

Πληροφορίες σχετικά στα 6945367300 – 2130278023 ή στο info@aikidotrainingcenter.gr